Modele hranitori iepuri

Compartir

19/02/2019

Por

Categoría: Sin categoría

Comentarios: 0

Hranitoare PT iepurasi! Simple, duble si triple, sunt calculer PT. CEI tineri si CEI Maturi!!! Modelele cu 4 si 5 sectii… Iepurii se transporta in custi speciale cu patru sau opt LocURI cu urmatoarele dimensiuni (latimea 40 cm, lungimea 25 cm si inaltia de 30 cm). Sub custi se va ASEZA o tabla de Plastic pentru colectarea dejectiilor. Dupa transport iepurii se Introduction in Carantina unde medicul Veterinar stabileste daca sunt Liberi de boli parazitare si infectioase si da avizul de Transfer in crescatorie. Hranitor zincat pentru iepuri cu doua compartimente si cu CAPAC: pret 33, 00 Lei Hranitor zincat pentru iepuri cu doua… Hranitor clasic pentru iepuri cu rezervor MIC, atasabil la custi. Mai multe informatii:… Cu 3 zile inainte de populare, se dezinfecteaza intérieurul compartimentului cu 40 ml formol, 40% ml APA si 20 g hipermanganat de potasiu pentru fiecare metru CUB de incapere. Se etanseaza bine adapostul, timp de 24 Ore.

Personalul Care executa aceasta operatiune va Purta obliatoriu echipament de protectie (cizme, halat, Manusi de cauciuc, ochelari si Masca de gaze). Popularea se visage cu Tineret de minim 14 saptamani Astfel ca la 16 saptamani cand iepurii ating grossit de 3-3,2 kg sa inceapa activitatea de Reproductie. Cu o zi inainte de populare, se aeriseste bine COMPARTIMENTUL si daca este necesar, se incalzeste adapostul pana la atingerea temperaturii de minim 18 grade C in maternitate, de 15-18 grade C la Tineret si a umiditatii de 60-70%. Dimensiuni:-Lungime: 39 cm-latime: 10 cm-inaltime: 24 cm Hranitorul se poate ATASA PE custile de iepuri si sont un… Hranitor pentru iepuri cu un compartiment, pentru furaj si cereale, confiserie à DIN tabla zincata si este atasabil PE… Hranitoare/adapatoare dreptunghiulara DIN PVC pentru porumbei, iepuri, PASARI, Cu dispozitiv de prindere PE… Cu o saptamana inainte de populare toate lucrarile de amenajare a compartimentului trebuie sa fie Terminate respectiv executate curatenia Mecanica, Spalding, dezinfectia, dezinsectia, deratizarea si varuirea. Se fac ultimele verificari si reparatii la sistemul de ventilatie, la CEL de incalzire, la orificiile de admisie a aerului in adapost, la hranitori, adapatori, inchiderea usilor etc. Se verifica Asezarea custilor si se face numerotarea acestora. Se asigura materiale si uneltele auxiliare (FISE de evidenta, tablite, galeti, Lopeti, Maturi, clesti, instrumentar, dezinfectante, medicamente pentru micoze si raie, etc.).

Este DIN tabla zincata 0.4 mm cel MIC 6 Ron (l10cm, i18cm, interior13cm) cel mare10ron (l20cm, i18cm, interior13cm) execut orice… Hranitor zincat cu CAPAC si un singur compartiment, pentru iepuri. Pentru detalii si comenzi contactati-ne. 0786609125…. … Hranitor pentru furaj iepuri, DIN tabla zincata, este atasabil in intériul custii, este foarte eficient pentru ca impiedica… Hranitor zincat pentru iepuri cu un singur compartiment si fara CAPAC. Se foloseste pentru hranirea iepurilor. Pentru o….